HTML

Parkoló az egész világ

Friss topikok

Címkék

Bírság biztos 8. rész- AUGUSZTUS 20.

2014.08.20. 12:00 tszp

LFP.png

Itt van az a nap, amikor az egész ország megkergül. A parkolóőrök az ilyen időszakokban szoktak sasolni a legjobban. Az ünnepi parkolásoknál vannak téveszmék. Nem lehet mindenhova parkolni, kivéve ha azon a helyen ez jelezve van. Mit gondolnak, hol van a legnagyobb tumultus ilyentájt? Igen! A belvárosban. Az autósok hajlamosak a mindennapi hülyeségekre, (Sőt!) viszont ünnepnapon ez még inkább jelen van. A belvárosi közlekedés amúgy is nehézkes. Miért tennénk rá még egy lapáttal, úgy, hogy elegánsan beállunk, mondjuk a Deákon a buszmegálló előtti részhez, vagy a járdára. A Rákóczi téren tavaly átadták a 98 férőhelyes mélygarázst. Ez könnyíti a helyzetet? Hát, én nem látok nagy változásokat. (A Rákóczi tér környékén egyébként nem szokott lenni tűzijáték)     

h_2.jpg

Ezt a képet, nem tudom az év melyik időszakában kattintották. A belváros, egyik magánparkolóhelye mellett készült, a József nádor téren. Nem úgy nézem, hogy valami politikus utazott volna benne. A rendszáma miatt. Egyébként kitelne. Inkább egy gazdag nagyapó elkényeztetett unokája lehet a ludas. Aki még le se tette a jogsit. Nemrég volt ilyen Kínában, hogy egy 22 éves lány a nagyapja kocsijával leparkolt az út közepére. Aztán azt mondta, biztos azért dudálnak rá az autók mert irigykednek. Nemrég ért véget a Sziget. Így a fiatalok parkolási szokása (fesztiválok vagy ünnepek alatt) listánkra még egy esemény sorolható fel. Ide-oda pattogunk ebben a témában. Nincs is megoldása. Vagy lenne? Esetleg a kormány meg tudná ezt oldani? Csak kéne hozzá egy kis akaraterő? Igen! Akár a fiatalok hibája, akár a kormányé, ez a mai nap nagy problémát fog jelenteni mindenki számára. Vezessenek óvatosan, és ne legyen dolguk a belvárosban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkoloazegeszvilagtszp.blog.hu/api/trackback/id/tr966616431

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása