HTML

Parkoló az egész világ

Friss topikok

Címkék

Bírság biztos 12.rész

2014.10.04. 14:30 tszp

monty_7.jpg

Oké, hogy postásautó. De azért itt húzzuk meg a határt. Fontos, dolog a leveleket kiszállítani, meg hát ugye kevés a parkolóhely. De gondoljunk bele mi a fontosabb. Az, hogy kapjunk egy 5 számjegyű villanyszámlát, vagy hogy a gyalogosok és mozgássérültek kényelmesen közlekedjenek azon a helyen, ami számukra van kijelölve és nem a furgonok számára. Legyen az postás vagy bármi...

én_4.jpg

Nem tudom megítélni, hogy ez az autó szabályosan áll-e vagy sem. Többször is járok errefelé, múltkor egy fekete BMW-t láttam ugyanezen a helyen. Vajon szabályos? Jó, hát a fekete BMW sofőröktől ne várjunk el annyit, de mégis. A kormány egy használható parkolóhelyet talált. E kis felület egy embernek boldogság, abban az esetben ha nem szabálytalan.

monty_8.jpg

Ez egy pofátlanság. A járda mellett parkoló parkolóhelyeknek az a lényege, hogy megakadályozza a járdára felparkolást. A Mini vezetőjét ez úgy nem érdekelte ahogy van. Egy korábbi cikkünk is szólt már erről a témáról. Az autósok magukra gondolnak ilyen esetben. Látta ott egy hely, beparkolt. Ha az erre közlekedő trolibuszokat nem is, de az én szememet zavarta ez az eset.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkoloazegeszvilagtszp.blog.hu/api/trackback/id/tr586758399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása