HTML

Parkoló az egész világ

Friss topikok

Címkék

Bírság biztos 9.rész

2014.08.24. 14:32 tszp

monty_2.jpg

A BMW vezetőkről az elmúlt időben kialakult egy alapvélemény. Miszerint, semmi olyan szabályt nem tartanak be, ami a többi autóra is vonatkozik. A képet talán nem is kell magyarázni. Pont az El-Hordó nevű borboltnál parkolt. Ha sokáig így marad bizony lesz el-hordó. Ezenkívül tudják mit figyeltem még meg? A fekete színűek. Azok keményebb falatnak számítanak. Az ilyen fajta is például. Ez a halálig vonszolt, sedan. Mindenki aki, ki akar törni valamivel a barátai közül, ilyet vesz. Vagy terepjárót. Az a rosszabbik eset...

monty_3.jpg

Mégy egy olyan kép, amin egy garázskapu előtt parkol az illető. Itt egy kicsit szerényebb a kocsi. Viszont azt nem értem, hogy miért a csíkra parkolt, amikor ott van egy üres hely. Lehet, hogy amikor ő idejött, még az nem volt meg. De azt sem értem, hogy miért csinálják ezt az autósok? Azt hiszik nem vesszük észre? Hát, majd kiszúrja a szemünket ez a szabálysértés. De hát, egyvalamit ki lehet jelenteni. A garázskapu előtti parkolás, egyenlő azzal, hogy: Parkoló az egész világ!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkoloazegeszvilagtszp.blog.hu/api/trackback/id/tr846631037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása