HTML

Parkoló az egész világ

Friss topikok

Címkék

Bírság biztos 11.rész

2014.09.11. 18:08 tszp

dami_3.jpg

Szeptember 11.-én 11.rész. Az első kép amit elemzünk erről a plakátragasztóról, és teljes mértékben szabálytalan parkolásáról szól. A jobbra kanyarodó sávba állt be a Chrysler-rel, ráadásul ott tömegközlekedés is jár. A szabály a következő: Közúton parkolni tilos. Attól, hogy kanyarodó sáv még közútnak számít. A férfi igaz, hogy a népért teszi ezt, hisz ő az utca "hírmondója" viszont azt el kéne várni tőlük, hogy nem akadályoznak meg minket a nyugodt közlekedésben.

angliai_6.jpg

Ebben a szituációban nem kifejezetten a fekete autót gyalázom. Nem tudjuk mi követelte meg, hogy így parkoljon. Olyan gépjármű is benne lehet az ügyben ami már elállt. Ez a bizonyos fantomkocsi állhatott a piros gépjármű, a szürke gépjármű, vagy az üres hely helyén. A fekete autó, igaz három kocsi helyét is elfoglalja, mégsem teljesen bűnös. A háttérsztori nincs meg. Pedig az kéne.....

Bolt fotos_3.jpg

A furgon egyértelműen szabálytalan. Voltam bátor benézni, és tisztán látszott, hogy mehetett volna még hátra a garázsba és nem kellett volna a járókelőktől elcsaklizni a helyet. Ráadásul egy furgont nehezebb kikerülni mint például azt a piros kocsit. Nem értem, hogy ennek mi értelme volt. Több járókelő is szólt a furgonnál lófráló pasasoknak. Hogy mi lett a vége? Azt mondták, csókolom és így maradt.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkoloazegeszvilagtszp.blog.hu/api/trackback/id/tr496689575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása