HTML

Parkoló az egész világ

Friss topikok

Címkék

Miért kapunk idegbajt a Limuzinoktól, mi egyszerű járókelők?

2014.11.30. 10:00 tszp

monty_11.jpg

Ezért. Zavarja a többi személygépjármű zavartalan közlekedését, külön számára kijelölt (vagy esetleg valami hosszú terület, ami nem zavarja a közlekedést) hely figyelmen kívüli hagyása, és egy komolytalan dolog, felvágós a többi autóval szemben. Az ilyen helyekre való beparkolást nem kell erőltetni, igaz nagy érdem ha be tudsz állni, anélkül, hogy bárki oldalát is elvinnéd. A limók a legidegesítőbb közlekedési járművek közé tartoznak. Ha valaki Limóval van, azt hiszi ő a császár (pl: BMW) és ezúton is tisztelet a kivételnek. A féktelen vagyon legfőbb jele, egy ilyen Hummer limcsivel végigmenni a belvároson, majd beállni egy panel elé. Onnan bárki lefotózhat! Ez a logika! Így is csak hírlesztelik a limójukat. Mit keresne itt egy Limo, nem? Itt lakom a 13. kerületben, de még egy rohadt Limót se láttam a Visegrádian, vagy a Pannónián végigrobogni.

én_6.jpg

Keresgéltem, hátha találok valami érdekeset a Limók irányításáról, (parkolási szempontból, azaz: tolatóradar, visszapillantó, a hosszúság zavar-e rükverc esetén) de nem találtam.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkoloazegeszvilagtszp.blog.hu/api/trackback/id/tr916944257

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása