HTML

Parkoló az egész világ

Friss topikok

Címkék

Bírság biztos 13.rész

2014.12.01. 18:01 tszp

gg_1.jpg

A tizenhárom, a legenda szerint egy szerencsétlen szám. De nem nekünk! Max, azoknak az autósoknak, akiket megemlítünk ebben a cikkben. A kék Suzukit alaposabban szemügyre vettem. A vezetőülés üres volt, hátul se ült egy lélek, a kocsit meg senkit se sasolta óvó pillantásokkal. Ráadásul egy garázskapu elé parkolt, így kijelenthetjük, megsértette a parkolásról szóló törvény egyik paragrafusát. Sőt kettőt is! Egy. Garázskapu elé nem parkolhat a gépjárművezető, mert ezzel a garázsból ki-és be haladó gépjárműk elől elállja az utat. Kettő. A gépjárművezetőnek nincs joga az embereknek kialakított közlekedési útvonalon parkolnia, azaz a járdán. Itt Újlipótvárosban rengeteg ilyen van. Így tartom fenn a blogot.

gg_2.jpg

Itt egy klasszikus esetet láthatunk. A fekete terepjáró, a parkolózóna befejeztét jelző vonalon túl parkolt. A másik fekete kocsi még csak-csak jó, de ez már nem. Ez egy gyakori parkolási szabálysértés. Az átlagember, több ilyet is lát az utcán sétálva. Naponta, kétnaponta, de mindig belefutunk ilyenbe! Gyakori szabálysértés még: garázskapu elé parkolás (görgess feljebb) kereszteződésbe való parkolás (Ne görgess feljebb, úgyse találod) zebrára való parkolás stb...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkoloazegeszvilagtszp.blog.hu/api/trackback/id/tr226949451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása