HTML

Parkoló az egész világ

Friss topikok

Címkék

Pontozzuk a hülyeségét 11.rész

2014.12.01. 21:45 tszp

gg_3.jpg

Ez így nem valami szabályos. Az autó tulajdonosa pedig, már napok óta ott rohassza az autóját, az 56-osok terei parkolóban. Mint látszik kapott is már büntetést. Ezt úgy nevezzük, hatóságok általi figyelmeztetés figyelmen kívül hagyása. A gépjármű a parkolóba nem állt be, a sárga figyelmeztető jelzés miatt, így egyedi ötlete támadt. Leparkoltatja kocsiját, a sárga jelzés elé! Tiszta őrült, tiszta őrült! 10/10 (csak úgy szálldosnak a tízesek)

gg_4.jpg

A szürke Audi sofőrjének van egy téveszméje. Attól, hogy buszmegálló, és nagy a terület már oda lehet parkolni. De nem! A közetületfegyiseknek remélem feltűnt ez az eset. Egyébként is, közlekedési eszköz (villamos,troli) megállóhelyének területére nem lehet parkolni! Kivéve, ha ki van jelölve rá jel. Szabálytalannak szabálytalan nem mondom! 10/6

képforrás: parkolás blog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkoloazegeszvilagtszp.blog.hu/api/trackback/id/tr176949495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása