HTML

Parkoló az egész világ

Friss topikok

Címkék

Bírság biztos 1.rész

2013.12.14. 14:32 tszp

Íme egy kicsi ízelítő arról hogy a valóvilág sofőrei hova képesek beállni

cr7.jpg
Minden bizonnyal a sofőrök is elfelejthetik azt a köztudott tényt hogy a "járdán nincs helyed te kretén". Azért arra kíváncsi vagyok mit gondol erről a gyalogos.

cr7_1.jpgA babakocsisok kíváncsiak arra hogyha kirángatnák ide Orbán Viktort mit mondana. Két lehetőség van.
 1. Hát igen intézkedünk. 3 pont. 2. Akko' ne jöjjenek erre basszus! 97 pont.

cr7_2.jpgIlyet már Smartban láttam nem egyszer. Csak ott nem kettő hanem hat volt. A két sofőr összedolgozhatott mert mint tudjuk mindenkiben benne van az állat.

cr7_3.jpgÖreg úr zebrán megy csak át, öreg kocsi zebrára parkol csakis. Az úr vagy hölgy életkora lenne az érdekes. Na és készíteni erről egy táblázatot. Vajon miért itt parkolt? Hogy közelebb legyen a járda?

cr7_4.jpgEgy olyan helyen ahol nagy a forgalom, ahol ezerrel dübörög a BKV (ha nem is ezerrel) hogy lehet odaállni pont az út szélére? A Seatos ott elöl ráadásul pont a lámpa előtt állt meg.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkoloazegeszvilagtszp.blog.hu/api/trackback/id/tr585690938

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása