HTML

Parkoló az egész világ

Friss topikok

Címkék

Dühöngés a tűzijáték közben. Ekkora nagy pofátlanságot!

2014.08.20. 21:00 tszp

monty_1.jpg

GTJ-678-as kísérleti patkány. Életét azzal tölti, hogy a mozgássérülteknek szánt helyre áll, amíg elszív egy doboz cigit a nemdohányzó területen. A képet Ozorai Pipó Facebook felhasználó tette közzé, az idézett szöveggel:

Debrecen, Mikepércsi út, Spar parkoló. Párbeszéd köztem, és a sofőr között: -Uram, nem gondolja, hogy ez már a pofátlanság teteje? -Takarodj már, mert felrúglak k+cs+g! Majd beszállt, és elhúzott... LEHET OSZTANI !

Hát, én nem tudom ez mennyire nevezhető párbeszédnek. Az viszont mindenesetre biztos, hogy ezzel az autóval van tele a világháló. Egyben egy sima parkoló, egy mozgássérült, és egy felfestett sávra parkolt rá, terepjárós barátunk. Az autó minden bizonnyal debreceni, aki ott lakik az írjon! Aki látta, az pláne!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkoloazegeszvilagtszp.blog.hu/api/trackback/id/tr896617779

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása