HTML

Parkoló az egész világ

Friss topikok

Címkék

Mocisok. Akiket legszívesebben felakasztanánk

2014.06.10. 21:28 tszp

én.jpg

Ez a cikkem nem feltétlenül azokról a rossz autósokról szól akik a zebrára parkolnak, hanem azokról a motorosokról akik az autósoknak ártanak. És most kérem sajnáljuk kicsit a kocsisokat.

 

Egy. A motoros számára teljesen megszűnnek a körülötte négykerekű járművek, (busz,autó) viszont időnként a kétkerekűek is. (bicikli) Ezen a problémán jót tenne egy motorparkoló elhelyezése a város különböző pontjain. És habár vannak ilyenek, de nagyon kevés helyen. 

én_1.jpg                                                                                               

Kettő. A motoros a járókelő dühét is magára veszi ha mondjuk a járdára parkol. Az dupla annyi idegesség ha az illető épp babakocsival van. A motor is legalább annyi helyet vehet el mint egy autó ha nem többet. Ezenkívül a motor teljes terjedelmével áll föl a járdára míg az autónak legfeljebb az eleje, motorháza lóg be.

Három. A motorosok nem észrevehetőek messziről parkolásilag. Megörülünk, jé ott egy hely, majd szertefoszlik eksztázisunk és átvált agóniába. A motorosok ilyen parkolásban úgy feltudják az ember vérnyomását vinni hogy azon nyomban szívrohamok kapunk. A múltkor pont egy ilyen esetet láttam.

Szóval motorosok. Nyugalom megértünk titeket, mert jelszavunk: Parkoló az egész világ!

én_2.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://parkoloazegeszvilagtszp.blog.hu/api/trackback/id/tr466294004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása